Profil

Profil

Fyns kloak & Anlæg tilbyder totalløsninger inden for autoriseret kloakarbejde og lægger vægt på at levere en hurtig og god service sammen med kvalitet til fornuftige priser.

Vi er en ung og dynamisk virksomhed der sørger for altid at være opdateret med de nyeste teknikker og viden om materialer, således vi i dag og i fremtiden er i stand til at tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver – store som små.
Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber, grundejerforeninger samt private husstande.

Fyns kloak & Anlæg er en mindre virksomhed uden skiftende medarbejdere og tung administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, stor fleksibilitet samt en god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet.

Så uanset om du skal have lavet en enkelt spuling af din kloak eller nyanlæg i forbindelse med nybyggeri er Fyns kloak & Anlæg et godt valg.

Kontakt Fyns Kloak

Fyns Kloak & Anlæg
v/ Aut. kloakmester Jari Mølgaard
Sanderumvej 176A
5250 Odense SV

Telefon: 40 44 94 42
info@fyns-kloak.dk
CVR: 34375232