Rens og spul

Effektiv kloakspuling  – ring hele døgnet

Har du et stoppet toilet, vask eller afløb? Har dit køkken eller badeværelse fået en dårlig lugt? Står dine afløb og giver en irriterende, klukkende lyd? Eller vil vandet ikke rigtigt løbe ud? Så har du brug for en professionel kloakmester til at udføre kloakspuling. Fyns Kloak & Anlæg udfører alt i rens og spul af kloakker, så gennemløb etableres hurtigst muligt. Vi har døgnvagt hvilket betyder, at du kan ringe til os hele døgnet, hvis uheldet er ude.

Vi holder til i Odense, men udfører også gerne kloakspuling og kloakrensning for kunder i Årslev, Langeskov, Nyborg og på hele Fyn.

Vi tilbyder en abonnementsordning

Vi er også gerne behjælpelige med at forebygge problemerne. Hos os kan du nemlig tegne en abonnementsordning, hvor vi typisk kommer en gang om året og renser alle afløb indvendigt samt brønde og kloakledninger udvendigt. Dette kan spare dig for de ærgrelser der opstår, når afløbssystemet ikke fungerer. Vi har mange års erfaring som kloakmester, så du kan trygt vælge os til at varetage den årlige kloakspuling i dit hjem.

Få et godt tilbud på kloakspuling

Er du interesseret i en god pris på rensning eller spuling af kloak, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe hele døgnet, hvis du har problemer med en tilstoppet kloak eller andre akutte situationer.

Se vores prisliste, eller ring og hør mere på telefon: 40 44 94 42 eller send en mail til: info@fyns-kloak.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.