Sug & spul af sandfang
Rensning af sandfang
Vandlås under køkkenvask afmonteres
Spiralrensemaskine
Rensespiraler kan forlænges, så man kan nå langt ud i afløbsinstallationen
Papirsæk lægges ud i skabet, for at minimere snavs
Køkkenvask fyldes med vand og testes
Den beskidte rensespiral pakkes ind og bæres ud, så ingen griseri i køkkenet
previous arrow
next arrow
 

Rens og spul

Effektiv kloakspuling og Slamsugning

Har du et stoppet toilet, vask eller afløb? Har dit køkken eller badeværelse fået en dårlig lugt? Står dine afløb og giver en irriterende, klukkende lyd? Eller vil vandet ikke rigtigt løbe ud? Så har du brug for en professionel kloakmester til at udføre kloakspuling. Fyns Kloak & Anlæg udfører alt i rens og spul af kloakker, så gennemløb etableres hurtigst muligt.

Vi holder til i Odense, men udfører også gerne kloakspuling og kloakrensning for kunder i Årslev, Langeskov, Nyborg og på hele Fyn.

Vi tilbyder en abonnementsordning

Vi er også gerne behjælpelige med at forebygge problemerne. Hos os kan du nemlig tegne en abonnementsordning, hvor vi typisk kommer en gang om året og renser alle afløb indvendigt samt brønde og kloakledninger udvendigt. Dette kan spare dig for de ærgrelser der opstår, når afløbssystemet ikke fungerer. Vi har mange års erfaring som kloakmester, så du kan trygt vælge os til at varetage den årlige kloakspuling i dit hjem.

Få et godt tilbud på kloakspuling

Er du interesseret i en god pris på rensning eller spuling af kloak, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe, hvis du har problemer med en tilstoppet kloak eller andre akutte situationer.

Ring og hør mere på telefon: 40 44 94 42 eller send en mail til: info@fyns-kloak.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.