Rottespærre monteret i Ø 100 mm beton afløbsrør
Rottespærre monteret i eftersynsbrønd
Rottespærre i Ø 315 mm spulebrønd
Rottesikring
rotte på vej op af toilet
Opbygning rottespærre
previous arrow
next arrow
 

Rottespærre

Rottespærre

Uventede gæster gennem afløb og toilet?

Ligger dit hus i et område hvor der er fare for oversvømmelse ved kraftig regn eller skybrud, er der stor risiko for at du får besøg af rotter der kan trænge op i din bolig via afløb og toilet.

Rotter udgør en stor sundhedsfare og kan ved frit omløb i dine afløb gøre stor skade på dine kloakrør og i værste fald undergrave din bolig. Da de altid er på jagt efter et tørt sted vil de søge op og bygge rede under dit hus og formere sig med stor hast.

Det er ikke sikkert at din forsikring dækker skader forårsaget af rotter, hvilket du bør undersøge inden skaden sker. For at tage hånd om problemet vil det bedste være at få monteret et rottespærre. Det er en installation som med to klapper forhindrer rotterne i at trænge ind, men som tillader spildevandet at løbe ud. Det er produceret i et materiale som rotterne ikke kan gnave i, typisk rustfrit stål. Vi anbefaler at du bestiller en TV-Inspektion inden rottespærret monteres, så du ved om der eventuelt er skader på dine afløbsrør som kan være medvirkende til rotte-angreb.

Når rottespærret er monteret, kan du tegne en abonnementsordning, så kommer vi en gang om året og udfører service på denne.

Kontakt os gerne og få et tilbud.

Fyns Kloak & Anlæg
v/ Aut. kloakmester Jari Mølgaard
Sanderumvej 176A
5250 Odense SV

Telefon: 40 44 94 42
info@fyns-kloak.dk
CVR: 34375232