Rotte foran kameraet
Kloakskade rottehul
Kloakskade på afløbsrør fra toilet
previous arrow
next arrow
 

Kloak-TV

Kloak-TV

TV-inspektion – finder nemt og hurtigt problemet

Har du et problem med din kloak, har du brug for en Autoriseret kloakmester og en TV-inspektion af din kloak.

Kloak -TV er den mest effektive måde at få et overblik over tilstanden i din kloak. Det er en utrolig effektiv og præcis metode, fordi man får billedet nede fra kloakken, så man direkte kan se, hvor og hvad det er, der er galt.

Dette giver dig et godt overblik over problemets omfang og du slipper for unødig opgravning af anlagte arealer og sparer dermed både tid og penge.
Når problemet er identificeret, står vi selvfølgelig klar til at udbedre uanset om der er tale om kloakreparation, en tilstoppet ledning, lugtgener eller montering af rottespærre.

TV-dokumentation er altid objektivt og præcist, så der ikke opstår uenigheder i forhold til både løsningsmetode og ved eventuelle forsikringsskader. ​

​Hvis du skal købe/sælge et hus, kan vi anbefale at få set kloakken efter så der ikke efterfølgende opstår problemer for hverken køber eller sælger. Se artikel fra Politiken.

Kontakt os og få en faglig vurdering

Vi er eksperter inden for TV-inspektion, så uanset dit problem, skal du altid endelig bare ringe og få vores faglige vurdering, og så finder vi ud af en løsning sammen med dig.

Kontakt os gerne og få et tilbud.

Fyns Kloak & Anlæg
v/ Aut. kloakmester Jari Mølgaard
Sanderumvej 176A
5250 Odense SV

Telefon: 40 44 94 42
info@fyns-kloak.dk
CVR: 34375232