Udgravning til sokkel ved nybyggeri
Udgravning i gruspude nybyggeri
Opbygning af sokkel ved nyt rækkehusbyggeri
Opbankning af gruspude ved nybyggeri
Nedgravning af forsyningskabler ved nybyggeri
Nedbrydning af gammel sokkel
Nedbrydning af gammel sokkel
previous arrow
next arrow
 

Entreprenør

Professionel entreprenør løser alle slags opgaver

Skal du bruge en dygtig entreprenør til dit projekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Fyns Kloak & Anlæg har mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde. Vi holder til i Odense, hvor vi har mange kunder fra hele Fyn bl.a. Årslev, Langeskov og Nyborg. Vi kan udføre en lang række jordarbejder som entreprenør for private boligejere, erhverv og institutioner.

Vores entreprenørfirma løser opgaver inden for:

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed

Som entreprenør lægger vi stor vægt på, at vores kunder altid er tilfredse. Det sikrer vi gennem god service, kvalitet i arbejdet og professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål. Vi tilbyder også altid gode priser, beregnet ud fra, hvor omfattende din opgave er.

Kontakt din entreprenør for en pris

Vil du gerne have et godt tilbud på din opgave? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi herefter kan komme med en konkret pris, som du kan takke ja eller nej til. Vi besvarer også gerne de spørgsmål, du måtte have.

Ring til din entreprenør på telefon: 40 44 94 42 eller skriv en mail til: info@fyns-kloak.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.